ציורי רצפה תלת מימד

אמנות רחוב – ציורי רצפה תלת מימד

ציור המעורר בקרב המבקר את האשליה שהוא חלק אינטגרלי מהתמונה. התמונה היא מציאות או דמיון? אטרקציה אמנותית עם הרבה הפתעות שמצפות למבקר, בביצוע האמנים יונתן גל ואנה קוגן.

יונתן גל צייר ואמן רב תחומי

מוותיקי ציירי הקיר בארץ (כולל מספר עבודות גם בחו"ל) ומחלוצי ציירי הרצפה התלת ממדיים מצייר בסגנונות שונים ומגוונים ומתמחה בציורי אשליה המשלבים אלמנטים סוריאליסטים והומור . השתתף במספר רב של פסטיבלי אמנות בינלאומיים ושיתף פעולה עם גופים מסחריים גדולים ומוכרים.

אנה קוגן

אנה אומנית רב תחומית שהתחילה את דרכה כציירת רחוב שעושה גרפיטי. לאנה יש פרויקטים גדולי ממדים בכל רחבי הארץ. בשנים האחרונות אנה התחילה להתעסק ביצירת מייצגים שבהם יש בנוסף לציורי הקיר גם אובייקטים וגם דמויות אדם! ובעזרת טכניקת צביעה שיוצרת אשליה המייצג נראה תמונה חד ממדית. בנוסף לזה אנה גם מתמחה בציורי תלת ממד השם הנרדף לזה הוא ציור אנמורפי. זהו סוג ציור שמצויר על הרצפה בטכניקה מסוימת שמייצרת אשליה אופטית הגורמת לציור להיראות תלת ממדי מזווית אחת שאותה בוחר האומן.
סגירת תפריט
דילוג לתוכן